Μαΐου 09, 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΕΚ ΚΟΛΠΩΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝΤΈΡΟΥ ΜΑΣ

     ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ  ΕΚ ΚΟΛΠΩΜΆΤΩΝ  ΤΟΥ  ΕΝΤΈΡΟΥ ΜΑΣ

Τέλος πόνοι από ευερέθιστο έντερο γαστρίτιδα καούρες ελικοβακτηριδιο απο την πρώτη κούπα και σε μια βδομάδα ριζικά .


   Για να κάνουμε καθαρισμό του παχέος εντέρου μας ,πρώτα θα πρέπει να το προστατεύσουμε από την σπαστική κολίτιδα ριζικά και για πάντα . Με φυσικο τρόπο από αυτά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας την μαγειρική σόδα την απλή και το χαμομήλι μας .

Για να το επιτύχουμε το καθαρισμό ,χρησιμοποιούμε για μια τουλάχιστον εβδομάδα το χαμομήλι με την σόδα 3 φορές την ημέρα μετά φαγητού Έτσι εξαφανίζουμε την σπαστική κολίτιδα οριστικά .

Μετά τρώμε κάθε ημέρα ένα παστέλι των 70 γραμμαρίων

σουσαμένιο με μέλι . Από την πρώτη εβδομάδα θα παρατηρήσουμε οι κενώσεις μας να σκουραίνουν συνεχώς όπως η Πίσα και μετά θα αρχίσουν να επανέρχονται σε φυσιολογικό χρώμα . θα έχομε κάνει πλήρη καθαρισμό του εντέρου μας .

[τρόπος Παρασκευής σόδα με χαμομήλι .Τοποθετούμε σε μια μεγάλη κούπα μια κουταλιά του γλυκού σόδα φαγητού και βράζουμε και ένα χαμομήλι για 3 λεπτά και το ρίχνομαι στην σόδα σιγά σιγά βραστό ] Διάρκεια καθαρισμού 3 η 4 βδομάδες

ταυτόχρονα σας απαλλάσσω και από όλα γενικά τα προβλήματα με τους πόνους του στομαχιού σας ριζικά μια για πάντα και απολαύστε όλα τα φαγητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες με τα γιατροσόφια μου στο 693 190 1212 τηλέφωνο

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

νέο γιατροσόφι

ετικετες