Επίπεδη κοιλιά ???

                       Επίπεδη κοιλιά ???

          Για να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά αλλάζουμε το πρωινό μας .Ξεκινάμε με ένα χλιαρό τσάι η νερό και σε λίγο τρώμε το πρωινό μας που το έχουμε ετοιμάσει από το βράδυ .

           Σε μια μεγάλη κούπα βάζουμε 4 κουταλάκια του γλυκού κοφτά λιναρόσπορο - 2 κουταλιές κοφτές του γλυκού  βρώσιμη ζελατίνη - μια κουταλιά του γλυκού μέλι και 2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά ιπποφαές το οποίο το εχουμε αλέσει πρώτα και το συντηρούμε  στο ψυγείο μας  η όπως είναι. Προσθέτουμε μέσα στην κούπα νερό απο την βρύση μας μέχρι τα 3/4 και ανακατεύουμε πολύ καλά .Τα αφήνουμε εκτός ψυγείου για όλη την νύχτα .Το πρωί προσθέτουμε το υπόλοιπο 1/4 της κούπας γιαούρτι η κεφίρ ότι σας αρέσει .

         Από την δεύτερη ημέρα η εκκενώσεις θα είναι πού καλύτερες και γι όσους έχουν δυσκοιλιότητα το φάρμακο τους και μια αίσθηση  σαν να τραβάτε την κοιλιά σας προς τα μέσα .  

ΠΟΤΆ ΦΑΓΗΤΆ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΆ ΑΛΚΟΟΛΟΎΧΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΔΩΜΑΤΊΟΥ Η ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΤΟΥ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΈΟΥΜΕ ΤΌΤΕ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ 

          Ευχομαι με αυτό το γιατροσόφι μου να βρούμε την λύση μας οι παχύσαρκοι και αυτοί που έχουν πρόβλημα με την δυσκοιλιότητα  και να γραφτεί ο επίλογος στα γιατροσόφια μου .

              Χρήστος Μπαρτζώκας


1 σχόλιο:

Χρήστος Μπαρτζώκας είπε...

Για να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά αλλάζουμε το πρωινό μας .Ξεκινάμε με ένα χλιαρό τσάι η νερό και σε λίγο τρώμε το πρωινό μας που το έχουμε ετοιμάσει από το βράδυ .
Σε μια μεγάλη κούπα βάζουμε 4 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο λιναρόσπορο - 2 κουταλιές κοφτές του γλυκού βρώσιμη ζελατίνη - μια κουταλιά του γλυκού μέλι και 2 κουταλάκια του γλυκού ιπποφαές το οποίο το εχουμε αλέσει πρώτα και το συντηρούμε στο ψυγείο μας . Προσθέτουμε μέσα στην κούπα νερό απο την βρύση μας μέχρι τα 3/4 και ανακατεύουμε πολύ καλά .Τα αφήνουμε εκτός ψυγείου για όλη την νύχτα .Το πρωί προσθέτουμε το υπόλοιπο 1/4 της κούπας γιαούρτη η κεφίρ ότι σας αρέσει .
Από την δεύτερη ημέρα η εκκενώσεις θα είναι πού καλύτερες και γι όσους έχουν δυσκοιλιότητα το φάρμακο τους και μια αίσθηση σαν να τραβάτε την κοιλιά σας προς τα μέσα .
Ευχομαι με αυτό το γιατροσόφι μου να βρούμε την λύση μας οι παχύσαρκοι και αυτοί που έχουν πρόβλημα με την δυσκοιλιότητα και να γραφτεί ο επίλογος στα γιατροσόφια μου .
Σας ευχαριστώ όλες και όλους και για την επίσκεψη στην μια σελίδα μου και μόνο 1 190 000 από όλον τον κόσμο .
Χρήστος Μπαρτζώκας

Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου . .

                     Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου .                  Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είν...