Μαρτίου 14, 2019

Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου . .

                     Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου .

                 Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είναι ίσως η ποιο δύσκολη μορφή που υπάρχει ,ως προς την θεραπεία του .Σας πληροφορώ ότι στα χρόνια που έχω ανακαλύψει το γιατροσόφι μου το χαμομήλι με την σόδα όσοι υπέφεραν και το έκαναν και κάναν γαστροσκόπηση αμέσως μετά βρέθηκαν καθαροί .Το χαμομήλι με την απλή μαγειρική σόδα από τα σούπερ μάρκετ. Σας απαλάσει απο γαστρίτιδα ελκοβακτηρίδιο σπαστική κολίτιδα ,ανακοκοφίζει απο την ελκώδη κολίτιδα και νόσο του κρόουν . Και σε πάρα πολλά ακόμα που τα βλέπετε στο πλάι που υπάρχουν οι ετικέτες και για όσους τα διαβάζουν από τηλ στο τελος πατάν προβολή αρχικού ιστού και τα βλέπουν και αυτοί.     Τρόπος παρασκευής του ροφήματος      Σε μια μεγάλη κούπα τοποθετούμε ένα κουταλάκι του γλυκού απλή  μαγειρική σόδα .Βράζουμε για 3 λεπτά ένα φακελάκι χαμομήλι και το ρίχνουμε βραστό σιγά σιγά μέσα στην σόδα . Το πίνουμε η σε θερμοκρασία δωματίου βάζοντας αν θέλουμε μέλι για καλύτερη γεύση ξεκινώντας πρώτα με μπουκώματα στο στόμα και πίνοντας το για να καθαρίσει και το στόμα μας απο τα βακτηρίδιο. 3 κούπες την μέρα μετά από τα γεύματα για μια βδομάδα .Φάτε ότι θέλετε μετά καμία ενόχληση δεν θα υπάρχει  .Κανένα σχόλιο δεκτό για τον τύπο της σόδας αν δεν σας κάνει μην το δοκιμάσετε .ΑΥΤΉ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ 100%100.   Για όσους μπαίνουν από τάμπλετ η τηλέφωνο στο κάτω μέρος υπάρχει αρχική σελίδα .Αν θέλουμε να δούμε  τα περιεχόμενα η ετικέτες κάτω απο την αρχική σελίδα υπάρχει η προβολή έκδοσης αρχικού  ιστού κλικ εκεί και έχετε τα περιεχόμενα όλα στο πλάι της σελίδας μου.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKeiwmtR9Mg&t=31s .

Ευχαριστώ Χρήστος Μπαρτζώκας .


1 σχόλιο:

  1. Τα γιατροσόφια δεν αντικαθιστούν την ιατρική και τα φάρμακα , ειναι τα περισσότερα από βιώματα μιας ζωής . Τα αποτελέσματα αυτά, μας τα προσφέρει η απλή μαγειρική σόδα Όλες οι ετικέτες στο πλάι δεξιά, τηλ 6931901212 μετά ώρα 18 έως 21 η βαιμπερ η μεσεντζερ μόνο τηλ Κοινοποιείτε ελεύθερα την σελίδα .
    ΘΑ σας παρακαλούσα να διαβάζετε απο την αρχή και το τίτλο και να διαβάζετε προσεκτικά τι γράφω .Όλα αυτά τα γιατροσόφια μου ειναι βγαλμένα απο τα βάσανα της ζωής μου .Με ένα ρόφημα δικό μου πέτυχα να κάνω καλά ,απο φωνητικές χορδές - γαστρίτιδα οισοφαγίτιδα παλινδρόμηση ελικοβακτεριδιο σπαστική κολίτιδα και ευερέθιστο έντερο και αν έχει διαρροια σταματάει για πάντα με μισό φλιτζάνι του καφέ με όποιο ξίδι έχουμε Το ίδιο μαζί με μισό φλιτζανιού ξίδι σταματάει σε μια ώρα ιογενής γαστερντερίτιδα η σαλμονέλα Και τα περισσότερα που μπορει να εχουμε από αυτά μια και έξω
    .ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΏΝΩ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌ Σ ΠΟΥ ΥΠΟΦΈΡΕΙ ΕΠΙΛΈΓΕΙ Μόνος ΤΟΥ .ΔΩΡΕΆΝ ΓΝΏΣΗ προσφέρω ούτε ειμαι έμπορας ουτε κάνω τον γιατρό μόνο εδώ στο ιντερ νετ
    Gastritis, ulcers, colitis, oesophagitis: 1 st. matricaria chamomilla with baking soda . Boil a teaspoon matricaria chamomilla in 300 ml water for 3 minutes and pour it slowly into a glass where you have put a teaspoon of baking soda. Drink it warm 2 times daily.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απορίες με τα γιατροσόφια μου στο 693 190 1212 τηλέφωνο

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

Προσωπικό μου βίωμα

ετικετες