Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Εκ κολπώματα οριστικό τέλος στην σπαστική κολίτιδα και καθαρισμός του εντέρου

 Εκ κολπώματα οριστικό τέλος στην σπαστική κολίτιδα και καθαρισμός του εντέρου 

Προσθήκη λεζάντας Ένα παστέλι με μέλι 75 γρ. κάθε μέρα.

    Για να κάνουμε καθαρισμό του παχέος εντέρου μας ,πρώτα θα πρέπει να το προστατεύσουμε από την κολίτιδα και για να επιτύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε για μια τουλάχιστον εβδομάδα το χαμομήλι με την σόδα .  Τρώμε μετά την πρώτη βδομάδα ένα παστέλι των 70 γρ σουσαμένιο με μέλι κάθε μέρα . Από την πρώτη εβδομάδα θα παρατηρήσουμε οι κενώσεις μας να σκουραίνουν συνεχώς όπως η Πίσα και μετά θα αρχίσουν να επανέρχονται σε φυσιολογικό χρώμα ,τότε θα έχομε κάνει πλήρη καθαρισμό του εντέρου μας .

<<<<< και απαλλάσσουμε το στομάχι μας από τα προβλήματα ταυτόχρονα. >>>>>>

[τρόπος παρασκευής σόδα με χαμομήλι .Τοποθετούμε σε μια μεγάλη κούπα μια κουταλιά του γλυκού σόδα φαγητού και βράζουμε και ένα χαμομήλι για 3 λεπτά και το ρίχνομαι στην σόδα]

Αν και εσύ υποφέρεις με το έντερο σου η λύση ειναι αυτή να μπορείς να τρως τα πάντα μετά από μια βδομάδα πίνοντας πρωί μεσημέρι βράδυ μετά το φαγητό σου μια κούπα από το ρόφημα αυτό προσθέτοντας μέλι και λεμόνι για καλύτερη γεύση.
Για περιεχόμενα απο κ. τηλ, στο τελος της σελίδας κάτω απο αρχική σελίδα . Πατάμε επάνω στην προβολή έκδοσης ιστού και στο πλάι όλα τα περιεχόμενα της σελίδας μου . Κοινοποιείτε ελεύθερα την σελίδα

2 σχόλια:

Χρήστος Μπαρτζώκας είπε...

Όσοι από εσάς υποφέρετε από σπαστική κολίτιδα ,βλέποντας την φωτογραφία με το παστέλι το θεωρείται αδιανόητο να το φάτε γιατι αν το φάτε υποφέρετε από φρικτούς πόνους
.Σας πληροφορώ ότι δεν είναι έτσι .
Με το ρόφημα μου χαμομήλι με σόδα στα γιατροσόφια μου μπορείτε να προσθέσετε και μέλι μέσα 3 φορές την ημέρα μετά το φαγητο για μια βδομάδα η κολίτιδα είναι μια κακή ανάμνηση από το παρελθόν σας .
Μπορείτε να το απολαύσετε και να σας κάνει φυσικο καθαρισμό στο έντερο σας και να απολαμβάνετε όλα τα φαγητα χωρίς πλέον τον φόβο του ευερέθιστου εντέρου σας. Μπέτε και δέστε πως θα το κάνετε και αφού απαλλαγειτε κοινοποιείτε να βοηθήσετε τους δικού σας ανθρώπους δεν κοστίζει .

Χρήστος Μπαρτζώκας είπε...

Πάσχετε απο σπαστική κολίτιδα ευερέθιστο έντερο στομάχι ε κολπώματα αυτό σας λεν μη το φάτε πότε ,Διαβάστε πως θα βάλτε τέλος 100%100 σε όλα αυτά σε μια βδομάδα και με το παστέλι θα καθαρίσετε το έντερο σας και απολαμβάνετε όλα τα πράσινα και κοκκινιστά φαγητά μετά απο μια βδομάδα με το ρόφημα μου.