Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

. Καθαρισμός του εντέρου μας με φυσικό τρόπο

  Καθαρισμός του εντέρου μας με φυσικό τρόπο .

   Για να κάνομε καθαρισμό του παχέος εντέρου μας ,πρώτα θα πρέπει να το προστατεύσουμε από την κολίτιδα και για να επιτύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε για μια τουλάχιστον εβδομάδα το χαμομήλι με την σόδα μια μεγάλη κούπα του τσαγιού πρωί και βράδυ  και τρώμε και ένα παστέλι των 70 γραμ σουσαμένιο με μέλι.  Από την πρώτη εβδομάδα θα παρατηρήσουμε οι κενώσεις μας να σκουραίνουν συνεχώς όπως η Πίσα και μετά θα αρχίσουν να επανέρχονται σε φυσιολογικό χρώμα ,τότε θα έχομε κάνει πλήρη καθαρισμό του εντέρου μας .[τρόπος Παρασκευής σόδα με χαμομήλι .Τοποθετούμε σε μια μεγάλη κούπα μια κουταλιά του γλυκού σόδα φαγητού και βράζουμε και ένα χαμομήλι για 3 λεπτά και το ρίχνομαι στην σόδα] 

Αν και εσύ υποφέρεις με το έντερο σου η λύση ειναι αυτή να μπορείς να τρως τα πάντα μετά από μια βδομάδα πίνοντας πρωί μεσημέρι βράδυ μετά το φαγητό σου μια κούπα από το ρόφημα αυτό προσθέτοντας μέλι και λεμόνι για καλύτερη γεύση.

 

 Gastritis, ulcers, colitis, oesophagitis: 1 st. matricaria chamomilla with baking soda . Boil a teaspoon matricaria chamomilla in 300 ml water for 3 minutes and pour it slowly into a glass where you have put a teaspoon of baking soda. Drink it warm 2 times daily. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χιονίστρες

                                         Χιονίστρες               Το γνωρίζω υποφέρετε πάρα πόλοι απο την φαγούρα .Πλένουμε τα χέρια μας...