Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Χαμομήλι με μαγειρική σοδα το ρόφημα που σου αλλάζει την ζωή .

               Χαμομήλι με μαγειρική σόδα το ρόφημα που σου αλλάζει την ζωή .

<<<<<<<2 φορες το χρόνο να το κάνουμε τέλος προβλήματα σε στομάχι και έντερο>>>>>>>>  Πίνοντας για μια βδομάδα πρωί και βράδυ το χαμομήλι με την σόδα απαλλάσσεις το σώμα σου από προβλήματα στομαχιού και κολίτιδας,τόσο απλά .

  Όταν τα προβλήματα από το στομάχι δεν περάσουν τότε να ξέρεις όλα είναι από την χολή σου .
Τρόπς παρασκευής του ροφήματος .
        [Σε μια μεγάλη κούπα του τσαγιού τοποθετούμε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα από σούπερ μάρκετ .Βράζουμε ένα χαμομήλι η φακελάκι για 3 λεπτά και το σουρώνουμε σιγά σιγά μέσα στην σόδα . Το απολαμβάνουμε χλιαρό ,αν δεν αρέσει η γεύση πρόσθετε ότι θέλετε εσείς] .
 Το καλύτερο βάλσαμο για τα αυτοάνοσα νοσήματα και για όσους υποφέρουν από προβλήματα καρκίνου πριν η μετά την θεραπεία ,η για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους απαλλάσσει από πόνους πρηξίματα. 

και από τα ωραία γιατροσόφια ενός παππού
https://www.facebook.com/christos.bartzokas.7/videos/637863423038766/..
Τα γιατροσόφια δεν αντικαθιστούν την ιατρική και τα φάρμακα , ειναι τα περισσότερα από βιώματα μιας ζωής . Τα αποτελέσματα αυτά, μας τα προσφέρει η απλή μαγειρική σόδα .Για περιεχόμενα απο κ. τηλ, στο τελος της σελίδας κάτω απο αρχική σελίδα . Πατάμε επάνω στην προβολή έκδοσης ιστού και στο πλάι όλα τα περιεχόμενα της σελίδας μου . Κοινοποιείτε ελεύθερα την σελίδα 

1 σχόλιο:

Χρήστος Μπαρτζώκας είπε...

Το στεφτήκατε ποτέ ένα τόσο απλό ρόφημα μπορεί να σας αλλάξει την ζωή , από προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια και κάθε μέρα παρουσιάζονται και νέες εφαρμογές με απόλυτη επιτυχία Η σελίδα μου<<< γιατροσόφια Μπαρτζώκας >>>< στον Google αναζήτηση ,Είναι η απλή μαγειρική σόδα που υπάρχει παντού αυτή που εμπεριείχε και αλουμίνιο μαζί με το χαμομήλι της Ελληνικής φύσης όπως το περιγράφω στην κατασκευή του μαζί με με μέλι να του δώσουμε γεύση .
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας σε αυτό που κάνω και όσοι έχει βρει την υγεια σας απο αυτή την σελίδα καλό θα ειναι να τα κοινοποιείτε να τα κανετε γνωστά στους δικού σας ανθρώπους σας ευχαριστώ πολύ .
Χρήστος Μπαρτζώκας