Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Το πρώτο μου γιατροσόφι για τα μάτια για μια σπάνια ασθένεια

             Το πρώτο μου γιατροσόφι για τα μάτια  για μια σπάνια ασθένεια

<<<<<<<Το πρώτο γιατροσόφι που με έκανε να ασχοληθώ με γιατροσοφια ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ>>>>>>>>....................................................................................................................ΠΌΝΟΙ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΊΟΥ ΜΈΧΡΙ ΤΎΦΛΩΣΗ ΚΑΙ Ισχυρούς Πονοκέφαλους
Παίρνουμε ένα κομμάτι αγράμπελη κοινός γκούρπενο μήκος 5 εκατοστά διαμέτρου 1 εκατοστό .Το απολυμαίνουμε πολύ καλά με καθαρό οινόπνευμα, καθώς και δύο βότσαλα . Χτυπάμε ανάμεσα στα δύο βότσαλα την αγράμπελη μέχρι να θρυμματιστεί τελείως .Το μείγμα αυτό το παίρνουμε και το τρίβομαι επάνω στον αυχένα .Την επομένη ημέρα στον αυχένα θα σχηματισθεί ένα μεγάλο πρήξιμο με από υγρό 1 με 2 λίτρα ,το οποίον μετά από 2 η 3 ημέρες θα σπάσει . Στο κέντρο της δημιουργηθείσας πληγής ,τοποθετούμε ένα ρεβίθι από τα χονδρά αφού πρώτα, το έχομε απολυμάνει με οινόπνευμα και το σκεπάζομε με μια αποστειρωμένη γάζα .Το ρεβίθι μετά από 2 ώρες θα φούσκωση μπορει να χρειασθεί να το αλλάξομε και 10 φορές την ήμερα .Με την πάροδο των ημερών οι αλλαγές θα αρχίσουν να αραιώνουν . Όποτε μετά την πάροδο 40 περίπου ημερών το ρεβίθι θα πάψει να φουσκώνει τότε έχει επέλθει και η πλήρη ίαση το οργανισμού .

       Για μια πολύ καλή όραση,σαπουνίζουμε πολύ καλά βλέφαρα και ματοτσίνορα και τα ξεβγάζουμε και τα αποτελέσματα της όρασης δικά σας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χιονίστρες

                                         Χιονίστρες               Το γνωρίζω υποφέρετε πάρα πόλοι απο την φαγούρα .Πλένουμε τα χέρια μας...