Οκτωβρίου 24, 2017

Γιατροσόφι που σε μια βδομάδα εξαφανίζει ελικοβακτερίδιο όπου και αν βρίσκετε

        Γιατροσόφι που  σε μια βδομάδα εξαφανίζει ελικοβακτερίδιο όπου και αν βρίσκετε

Γιατροσόφια - Μπαρτζώκας

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/

Προσθήκη λεζάντας

να περιέχει αλουμίνιο η μαγειρική σόδα 

Σε μια μεγάλη κούπα  του τσαγιού βάζουμε μια κουταλιά του γλυκού σόδα μαγειρική  που να περιέχει αλουμίνιο , την μαγειρική σόδα από τα σούπερ μάρκετ ,βράζουμε και ένα χαμομήλι[φακελάκι η μια κουταλιά της σούπας από το δικό σας ] δια 3 λεπτά και το αδειάζουμε σιγά σιγά μέσα στην κούπα βραστό  με την σόδα, το πίνουμε χλιαρό .Προσθέτουμε και 2 κουταλιές μέλι να του φτιάξουμε την γεύση Το πίνουμε μετά απο τα γεύματα 2 η 3 την ημέρα  .Αν οι καούρες ειναι από το στομάχι σε 10 λεπτά θα υποχωρούν αν όχι τότε θα είναι από την χολή  δέστε τι θα κάνετε  .

     Σε μια βδομάδα θα είναι παρελθόν το πρόβλημα σας .Όσοι υποφέρετε απο παλινδρόμηση η οισοφαγίτιδα  το συνεχίζετε για ένα μήνα πρωί και βράδυ μετά την πρώτη βδομάδα .

Πάσχετε και από την σπαστική κολίτιδα σας απαλλάσσει και από αυτήν ταυτόχρονα .

  https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/search/label/%CE%BA%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B9%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE

Αντιγραφή του συνδέσμου και επικόλληση στην αναζήτηση του Goocle
 το πίνουμε πρωί βράδυ η κατά την διάρκεια της κρίσης ,για 5 η 6 ημερες τέλος στο πρόβλημα για οισοφαγίτιδα και παλινδρόμηση 3 εβδομάδες [επίσης στην μια εβδομάδα τέλος και η κολίτιδα ] 

GASTRITIS, ULCERS, COLITIS, OESOPHAGITIS
Gastritis, ulcers, colitis, oesophagitis: 1 st. matricaria chamomilla with baking soda . Boil a teaspoon matricaria chamomilla in 300 ml water for 3 minutes and pour it slowly into a glass where you have put a teaspoon of baking soda. Drink it warm 2 times daily.

Gastritis, ulcers, colitis, oesophagitisΡΗ

γιατροσόφια Μπαρτζώκας COOGLE

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες με τα γιατροσόφια μου στο 693 190 1212 τηλέφωνο

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

Προσωπικό μου βίωμα

ετικετες