Ελικοβακτηρίδιο στομαχιού σε όλα τα μέρη μαζί με σπαστική κολίτιδα τέλος σε μία βδομάδα

        Ελικοβακτηρίδιο  στομαχιού σε όλα τα μέρη μαζί με σπαστική κολίτιδα τέλος σε μία βδομάδα.

Γιατροσόφια - Μπαρτζώκας

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/

     

   Από σημερα φίλες μου και φίλοι τα δικά μου γιατροσόφια θα σας τα παρουσιάζω από εδώ σε αυτό το κανάλι .Μπορεί να ειμαι ατημέλητος δεν πειράζει . Θα προσπαθήσω να σας παρουσιάσω όσα περισσότερα μπορέσω να τα βρουν και οι επόμενες γενεές .Έτσι  θα αποτρέψω σε μερικές σελίδες που δρουν για το δικό τους όφελος να σας παρουσιάζουν αποσπασματικά ότι θέλουν με σκοπό το λάιτ για τις σελίδες .Κοινοποιείτε ελεύθερα βοηθάτε τους δικού σας ανθρώπους  το  κέρδος το δικό μου ειναι να βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ να απαλλαγείτε και εσείς απο τους πόνους σας .Είναι τα περισσότερα από βιώματα της ζωής μου , όπως το χαμομήλι με την σόδα που απαλλάχτηκα απο στομάχι κολίτιδα που υπέφερα για χρόνια και μια γαστρορραγία μετά απο έμφραγμα μέσα στην καρδιά μου από θρόμβωση απο τα 3 είδη αντικαπνικό που έπαιρνα και την σταμάτησα σε 48 ωρες μόνος μου .Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άλλος να σας παρουσιάζει πως αντιμετώπισε τον πόνο να σας το παρουσιάζει αυτό σαν γιατροσόφι .Το γνωρίζω έχω βοηθήσει αρκετούς απο εσάς μπορούσαμε να είμαστε πολλοί περισσότεροι αν τα κάνατε γνωστά και σεις στους δικού σας φίλους η στα μέλη των ομάδων σας όχι όπως τα θέλει ο καθένας  δεχτό το δικό σας σχόλιο για την αποτελεσματικότητα τους σε ε ελάχιστο χρόνο και με μηδενικά έξοδα . 

Το καλύτερο βάλσαμο για τα αυτοάνοσα νοσήματα και για όσους υποφέρουν από προβλήματα καρκίνου πριν η μετά την θεραπεία ,η για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους απαλλάσσει από πόνους πρηξίματα.


Τρόπος παρασκευής,σε μια μεγάλη κούπα τοποθετούμε μια κουταλιά του γλυκού σόδα φαγητού ,βράζουμε ένα χαμομήλι  για 3 λεπτά και το ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στην σόδα το απολαμβάνουμε χλιαρό [ μπορούμε να προσθέσουμε  2 κουταλιές της σούπας μέλι να αλλάξουμε την γεύση]από την τρίτη ημέρα μπορούμε να απολαμβάνουμε όλα τα φαγητά που μας ενοχλούσαν καλή σας επιτυχία.

Τέλος επίσης απο ελικοβακτηρίδιο ταυτόχρονα 

 Gastritis, ulcers, colitis, oesophagitis: 1 st. matricaria chamomilla with baking soda . Boil a teaspoon matricaria chamomilla in 300 ml water for 3 minutes and pour it slowly into a glass where you have put a teaspoon of baking soda. Drink it warm 2 times daily. 

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.gr/2015/06/gastritis-ulcers-colitis-oesophagitis_22.html                                                                         Αντιγραφή και επικόλληση συνδέσμου στην αναζήτηση του Goocle
γιατροσόφια Μπαρτζώκας COOGLE

Σας ευχαριστώ 

Χρήστος Μπαρτζώκας  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου . .

                     Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου .                  Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είν...