Οκτωβρίου 28, 2017

Συχνοουρία στον ύπνο σας

              Συχνοουρία στον ύπνο σας

            Έχετε συχνοουρία κατά την διάρκεια του ύπνου σας χωρίς να σας βρίσκουν παθολογικά αίτια . Εγώ έχω να προτείνω να φάτε λίγο κασέρι η ελιές στο βραδινό σας ,γιατί το μυστικό ίσως υπάρχει στο χόνδρο ακατέργαστο  που χρησιμοποιούν για την την παραγωγή τους .Αν δεν χρειασθεί να τρέχετε για ούρηση μέσα στην νύχτα επιστρέψτε στην παράδοση βάζοντας χονδρό ακατέργαστο αλάτι στην διατροφή σας με όλα τα φυσικά στοιχεία που μας προσφέρει η φύση .Θ επιθυμούσα τα δικά σας σχόλια για το αποτέλεσμα .

Επίσης με θερμαντική κρέμα  η κεραλοιφή με πιπέρι καγιεν πάνω από την περιοχή της κίστης προ ύπνου βοηθάει να μην τρέχουμε όλη την νύχτα στην τουαλέτα .

ΜΕΓΆΛΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΆΧΙ ΜΑΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΤΟΥ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΈΟΥΜΕ, ΜΕ ΜΙΑ ΛΈΞΗ ΌΛΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΔΩΜΑΤΊΟΥ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΈΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΆ

Δοκιμάστε τα πλατανόμηλα ίσως βρείτε την σωτηρία σας .Πρωί και βράδυ από μία κούπα του τσαγιού απ'ο ένα πλατανόμηλο 


Το νούμερο ένα για τον προστάτη δοκιμάστε το

Όχι καφέ το απόγευμα  γιατί προκαλεί συχνοουρία .

Τρόπος παρασκευής σπάμε προσεκτικά με τα δάχτυλα μας το μυλοκοπι [η  μήλο του πλατάνου   ]μέσα στο μπρίκι προσθέτουμε νερό μιας μεγάλης κούπας τσαγιού 250ml το βράζουμε για 3 η 4 λεπτά το αφεθούμε να κρυώσει  και το σουρώνουμε πίνουμε μισό προ ύπνου το βράδυ και το υπόλοιπο μυστικοί το πρωί .

Χρήστος Μπαρτζώκας 
Αναζήτηση στον Google: γιατροσόφια Μπαρτζώκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες με τα γιατροσόφια μου στο 693 190 1212 τηλέφωνο

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

νέο γιατροσόφι

ετικετες