Πρόληψη υγείας ??? μόνο με 2 γιατροσόφια .

        Πρόληψη υγείας ??? μόνο με 2 γιατροσόφια .

       Ότι σας αναφέρω στην σελίδα μου αυτή είναι τα περισσότερα από τα βιώματα μου και από τα σχόλια τα δικά σας ,που τα δοκιμάσατε. Πραγματικά αναρωτηθήκατε ποτέ από πόσα θα είχαμε απαλλαχθεί με το χαμομήλι και την σόδα ,αφού καθημερινά προβλήματα της υγείας μας . 
1 ον Χαμομήλι με σόδα 

<<<<< τέλος ελικοβακτερίδιο ,γαστρίτιδα, παλινδρόμηση οισοφαγίτιδα,σπαστική κολίτιδα κλπ τα περισσότερα σε μια βδομάδα οριστικά >>>>>>

2 ον λεμόνι ο χυμός, το ξύσμα του και η ΑΠΛΉ μαγειρική σόδα αυτή αναφέρουν όλες οι μελέτες και όχι την βιολογική για να βγάζουν χρήματα μερικοί ,οι δοκιμές μου είναι με απλή μαγειρική σόδα .Όλα αυτά και για πολλά αυτοάνοσα νοσήματα .Για πόσες ασθένειες κάνουν καλό στα περιεχόμενα μου .θα σας αναφέρω τρόπους παρασκευής .   

<<<<<<Αδυνάτισμα χωρίς άλλη διαιτα  >>>>>>
               Τρόποι παρασκευής τους  
     1 Χαμομήλι με μαγειρική  σόδα :
     Σε μια μεγάλη κούπα τοποθετούμε ένα κουταλάκι του γλυκού απλή μαγειρική σόδα ,βράζουμε  ένα φακελάκι χαμομήλι  η ίση ποσότητα από την συλλογή μας για 3 λεπτά και το αδειάζουμε βραστό σιγά σιγά μέσα στην σόδα .Προσθέτουμε μέλι για καλύτερη γεύση και κάνουμε μπουκώματα πρώτα στο στόμα και το πίνουμε . Το κάνουμε 3 φορές την ημέρα μετά απο τα γεύματα μας για μια βδομάδα .
         
      2 ον Λεμόνι ο χυμός του απλή μαγειρική σόδα και το ξύσμα του λεμονιού [αυτό που βάζουμε στα γλυκά].
      Σε μια κούπα του νερού προσθέτουμε 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα προσθέτουμε το ξύσμα από το λεμόνι και τον χυμό ενός μέτριου λεμονιού η το 1/2 απο ένα μεγάλο λεμόνι και προσθέτουμε  ποσότητα 250 ml νερό και το πίνουμε 4 φορές την ημέρα .
       Πρότασή μου μια φορά τον χρόνο το πρώτο για μια βδομάδα και συνεχίζουμε το δεύτερο για 3 ακόμα βδομάδες .Έχω την εντύπωση ότι θα ξεχάσουμε πολλά
αυτοάνοσα νοσήματα κολίτιδες και ελικοβακτερίδιο ,πιέσεις  , πόνους αρθρίτιδας και τόσα άλλα ου αναφέρονται στα περιεχόμενα.

<<<<<Ρυθμιστής ζαχάρου ,ρυθμιστής πίεσης ,ξεπορτισμένα πόδια και αυτοάνοσα νοσήματα κλπ>>>>>>>

<<<<<<Αδυνάτισμα χωρίς άλλη διαιτα  >>>>>>

<<<< χρόνιο άσθμα το χυμό του  λεμονιού  με το ξύσμα του λεμονιοί και μέλι μέσα και νερό  250 ml 3 φορές την ημέρα >>>
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Τα φαγητά και τα υγρά που παίρνουμε πάντα  στην θερμοκρασία της αναπνοής μας [ 2 ώρες στον χώρο που ζούμε πάντα σε θερμοκρασία δωματίου να εγκλιματισθούν ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

--------------------------------------------------------------------------
κανένα σχόλιο δεκτό για άλλη σόδα αυτό που προτείνω εγώ
--------------------------------------------------------------------------

    Χρήστος Μπαρτζώκας 


2 σχόλια:

Χρήστος Μπαρτζώκας είπε...

<<<<<< ??? Λέτε να τρελάθηκα και να σας γράφω ότι θέλω η να έχω ένα μεγάλο δίκαιο και με αυτό εδώ να σας προστατεύσω από πάρα πολλές ασθένειες ????? >>>>>>

Popi Karadima είπε...

Γεια σασ κ. Μπζρτζωκαεχετε βοηθησει πολυ κοσμο ειστε μοναδικος στις συμ ουλες σας.Θελω να μου πειτε τι να κανω για την δισκοιλιοτητα. Κοντευω να α σκασω, απο τα φαρμακα μου φερνουν πονους, γιατι εχω και κυλη πολυ μεγαλη και δεν κανει να σφιγγομαι .

Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου . .

                     Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου .                  Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είν...