Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Βρογχίτιδα

                              Βρογχίτιδα 
      
        Για την βρογχίτιδα το καλύτερο είναι ο χυμός από το λεμόνι με την απλή μαγειρική σόδα από τα σούπερ μάρκετ και το ξύσμα από το λεμόνι μας [αυτό που βάζουμε στα γλυκά το οποίο το τρόμε στο τέλος]. Σε μια μεγάλη κούπα του νερού που να χωράει ποσότητα νερού ίση με 250ml ,βάζουμε μισό κουταλάκι του γλυκού απλή μαγειρική σόδα ,τον χυμό από ένα μέτριο λεμόνι καθώς και το ξύσμα από το λεμόνι η 1/2 από ένα μεγάλο λεμονι .Το γεμίζουμε με νερό και το πίνουμε.καλό θα είναι μετά από τα γεύματα και προ ύπνου το βράδυ .Τις λεμονόκουπες που μένουν όταν πάρουμε τον χυμό τις βάζουμε στο ψυγείο και το βράδυ μαζί με 2 φέτες λεμόνι τις αλατίζουμε και τις τοποθετούμε στο κομοδίνο μας για όλη την διάρκεια του ύπνου μας .Τα αποτελέσματα εμφανή απο την πρώτη βδομάδα . 
     Αν δεν δέχεται το στομάχι μας το λεμόνι με την σόδα κάνουμε για μια βδομάδα το χαμομηλι με την σοδα βλέπετε κολίτιδα γιατροσοφια Μπαρτζώκας .
--------------------------------------------------------------------------
<<<<<< Ταυτόχρονα χάνουμε κιλά >>>>>
--------------------------------------------------------------------------
Χρήστος Μπαρτζώκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μήνυμα προς όλες σας και όλους σας.

       Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την επιμελήτρια του οφθαλμολογικού τμήματος  Αλεξάνδρα Γκούντα για την επιτυχή επέμβαση και στο δεύτε...