Αυγούστου 10, 2018

Διαβήτης και η αιτία που τον προκαλεί

                 Διαβήτης και η αιτία που τον προκαλεί 

<<<<<<<<<Μία μικρή λεπτομέρεια  και οι περισσότεροι διαβητικοί ίσως δεν είναι διαβητικοί .>>>>>>>>>> Όλο μας έχουμε ακούσει για την μελέτη που η μεσογειακή διατροφή ήταν η καλύτερη στον κόσμο .Τι είναι άραγε αυτό που σημερα δεν μας κάνει ,αναρωτηθήκατε ποτέ σας . Σήμερα ζούμε στην σύγχρονη ηλεκτρονική εποχή και πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή μας .Το 1950 που μελετούσαν την διατροφή της Κρήτης ,οι άνθρωποι ότι τρώγανε το συντηρούσαν στο ονομαζόμενο φανάρι σε θερμοκρασία δωματίου ,ότι έπιναν από στην στάμνα η στην βαρέλα η το παγούρι η το νερό από την πηγή όπως αυτό έβγαινε από την  γη .Σήμερα όλο αυτά τα παίρνουμε από το ψυγειο μας που τα συντηρεί  από 4-8 βαθμούς Κελσίου . Καλό το ψυγείο μας για συντήρηση των τροφών μας και καλή η κουζίνα για να τα μαγειρέψουμε. Η διαφορά αυτή της θερμοκρασίας από του δωματίου που και το ψυγείο παγώνει τον οισοφάγο μας και δίδει άλλες εντολές στον οργανισμό μας .Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η ζημιά πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε για 3 μέρες τα φαγητά σας που παίρνετε από το ψυγείο και μετράτε τα ζάχαρα σας σε  2 ώρες μετά το φαγητό .Αφού περάσουν οι μέρες τρώτε ξανά τα ίδια φαγητά θερμοκρασιακά δωματίου για τουλάχιστον 2 η 3 ώρες και το νερό σας η τα ποτά σας και μετράτε ξανά τα ζάχαρα σας  σε 2 ώρες μετά το φαγητό . Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΘΑ  ΤΡΟΜΆΞΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ 150 ΜΟΝΆΔΕΣ από γεύμα του ψυγείου με το γεύμα θερμοκρασίας δωματίου η ακόμα με ένα φρούτο η ένα ποτήρι νερό .Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι στην Κρήτη την εποχή της μελέτης είχαν άριστη υγεία .Έχω αφιερώσει πολλά χρόνια να ερευνώ να μπορέσω να ρυθμίσω το ζάχαρο μου .Τώρα που τα πάντα που βάζω στο στομάχι μου είναι θερμοκρασία δωματίου έχω τέλεια ζάχαρα και μειώνω τις ινσουλίνες.


Συμπέρασμα: τα πάντα σε θερμοκρασία δωματίου και βάζουμε τέλος στην οισοφαγίτιδα στην αρθρίτιδα στο λίπος απο το συκώτι μας απολαμβάνουμε το άμυλο  και δεν ξέρω σε πόσα ακόμα θα μας χαρίσει στην υγεία μας.

Περαστικά σας<<<<<<Τέλος σε αρρυθμία της καρδιά και τέλος στις έκτακτες κοιλιακές και όλα αυτά διαπιστωμένα από τον απινιδωτή βηματοδότη σε τσεκάρισμα μέσα σε ένα μήνα κάνοντας την διατροφή αυτή σε θερμοκρασία δωματίου >>>>>.  

ΑΥΤΟΆΝΟΣΑ ΝΟΣΉΜΑΤΑ Η ΑΥΤΉ ΔΙΑΤΡΟΦΉ

ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΌΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΨΥΓΕΊΟ ΚΑΙ ΦΟΎΡΝΟ   ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΑΤΜΟΣΦΑΊΡΑ Σ ΤΑ ΤΡΏΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ  . ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟ Σ  ??????? .


Όλα στην θερμοκρασία του αέρα που αναπνέουμε υγρά ποτά φαγητά [2 η 3 ωρες στον χώρο που θα  φάμε ]

Αποτελέσματα αισθητά σε διάρκεια ενός μήνα και το εφαρμόζουμε για πάντα στη ζωή μας .

Χρήστος Μπαρτζώκας 




2 σχόλια:

  1. ΜΕΓΆΛΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΆΧΙ ΜΑΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΤΟΥ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΈΟΥΜΕ, ΜΕ ΜΙΑ ΛΈΞΗ ΌΛΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΔΩΜΑΤΊΟΥ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΈΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΆ
    Τα ζώα όλα που δεν έχουν τις δικές μας ασθενείς δεν έχουν ψυγεία. Η τροφή τους είναι στην θερμοκρασία της φύσης και το νερό τους . Όποιος δοκιμάσει δεν θα πιστεύει πόσο άνετα θα αισθάνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα επιμένω μέχρι να πεθάνω να σας λέγω την αιτία που προκαλεί τα αυτοάνοσα δεν σας κοστίζει τίποτα μια αλλαγή στον τρόπο διατροφή σας
    τρώγουμε τα πάντα σε θερμοκρασία σε περιβάλλοντος η ίση με αυτή του αέρα που εισπνέουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απορίες με τα γιατροσόφια μου στο 693 190 1212 τηλέφωνο

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

Προσωπικό μου βίωμα

ετικετες