Απριλίου 09, 2019

Μυικοί πόνοι τέλος με μια επάλειψη

           Μυικοί πόνοι τέλος με μια επάλειψη 

        Απαλλαγείτε τώρα από όλους τους μυϊκούς πόνους σας ίσως και με μια και μόνο επάλειψη .Πονοκέφαλος-αυχενικό-πονόδοντος -βήχας- πονόλαιμος -τενοντίτιδα -λουμπάγκο μέσης-γόνατα - φλεβίτιδα - ραγάδες -αιμορροΐδες κ λ π  . Όσοι από εσάς τις δοκιμάσατε φέτος, δεν τις βρίσκατε. Γιατί την κρέμα χεριών την παίρνατε απο 3 η 4 ο καθένας σας .Βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ ,η μικρή στις κρέμες των χεριών και η μεγάλη στα γαλακτώματα σώματος. Σας απαλλάσουν από τους μυϊκούς σας πόνους και με επάλειψη στην περιοχή του λαιμου σας σταματούν το βήχα σε 1 η 2  λεπτά για αρκετές ώρες  .   Είναι από προσωπικά μου βιώματα και φίλων τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν .    Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία που τις παράγει για το αν δεν τις βρίσκετε επικοινωνήστε με την εταιρεία ,βγάλετε φωτογραφία και να τις ζητάτε. Η εταιρεία δεν γνωρίζει ότι τα προϊόντα της έχουν αυτές τις δυνατότητες.    <<<  Απαλλαγείτε σε λιγότερο απο ένα λεπτό απο τον έντονο βήχα για αρκετές ώρες .Κάνοντας μια ελαφριά επάλειψη στον λαιμό σας με την κρέμα και κανείς σας δεν το φαντάζεστε. >>>     Στα συστατικά της η ροζ κρέμα των 50 ml ,γράφει ότι περιέχει 10 φορές περισσότερη κερατίνη από ότι έχουμε στον οργανισμό μας .Κάτω από το δέμα μας υπάρχουν κάποια υγρά και φυσαλίδες από αέρα .Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο πόνος προέρχεται από το σημείο αυτό . Η κρέμα βοηθάει το δέρμα να μαλακώσει αμέσως και έτσι τα υγρά και ο αέρας μπορούν να κυκλοφορήσουν και επανέρχεται ο οργανισμός μας στην σωστή λειτουργία .Έχω την εντύπωση ότι την ίδια δουλειά κάνει και ο βελονισμός χωρίς να έχω περισσότερες γνώσεις ,όπως σας αναφέρω τα βιώματά μου και σας προσφέρω την βοήθειά μου ,έτσι και εδώ .Όταν καρφωθεί η βελόνα στο δέρμα αρχίζει να πάλλεται , προφανώς απελευθερώνετε απειροελάχιστη ποσότητα αέρα τόση που να κυκλοφορησει αέρας με τα υγρά που είναι κάτω από το δέρμα μας .Η κρέμα που δρα τόσο γρήγορα, μαλακώνει ίσως μεγαλύτερη περιοχή δέρμα τος μας .Την προσωπική μου άποψη σας μεταφέρω μετά από προβληματισμό μου γιατι λειτουργεί άμεσα η κρέμα και σταματάει ο πόνος .Σας ευχαριστώ γιατι με εμπιστεύεστε στην σελίδα μου τα γιατροσόφια Μπαρτζώκας Google


                                                         Πατάτε εγγραφή στα βίντεο μου για να ενημερώνεστε σε ότι θα παρουσιάζω .Για τους φίλους του Φ Β μπορούν να κοινοποιούν να βοηθάτε τους φίλους σας ..
Σας ευχαριστώ όλους σας
Χρήστος Μπαρτζώκας
τα ράφια των σούπερ μάρκετ κρέμα χεριών



Αποτέλεσμα εικόνας για lotion

5 σχόλια:

  1. σήμερα στο καφενείο της γειτονιάς μου με φώναξε φίλος που το χαιρέτησα να βοηθήσω ένα κύριο με λουμπάγκο μέσης .Είχε μια βδομάδα που τον είχε πιάσει και σέρνονταν .Άνοιξα την τσάντα μου και έβγαλα την ροζ κρέμα της βαζελίνης με το κόκκινο καπάκι .Του ζήτησα να απλώσει το χέρι να του βάλω λίγη κρέμα , την πέρασε στην μέση του και σε δέκα λεπτά είχε ξεχάσει τον πόνο .Μάρτυρες οι θαμώνες του καφενείου που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν και όλοι άρχισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα να ψάχνουν τα γιατροσόφια μου .https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/...τους ευχαριστώ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεοδωρα Μπαλαμπανη Καλό βράδυ Κύριε Μπαρτζώκα.
    Θα ήθελα να κοινοποιήσετε αυτό που θα γράψω.
    40 χρόνια υπέφερα από αυχενικό.
    Φοβερούς πονοκεφαλους, φρικτούς.
    Χάπια, γιατρούς, φυσιοθεραπείες, βελονισμό πόσα ατελείωτα πράγματα και προσπάθειες!!!!
    Στον ίδιο παρονομαστή.
    Εμετούς όλη την ημέρα χωρίς σταματημό.
    Σας άκουσα και πάλι.
    Ότι μου έχετε προτείνει με βοήθησε πάρα πολύ.
    Πήγα και πήρα το ροζ σωληνάριο.
    Με την Τρίτη επάλειψη στον αυχένα, ξεφορτώθηκαν 40 χρονών πονοκεφάλους!!!!
    Είμαι τόσο μα τόσο ευχαριστημένη και χαρούμενη που επιτέλους ξεφορτώθηκαν κάτι που οι γιατροί μου έλεγαν ότι με αυτό θα φύγεις από την ζωή.
    Δεν θεραπεύεται.
    Κι όμως Κύριε Μπαρτζώκα, χαίρομαι που μας βοηθάτε με τα γιατροσόφια σας.
    Ανώδυνα, ανεξοδα, χωρίς ταλαιπωρία.
    Με 3 επαλείψεις σωθηκααααααα.
    Παρακαλώ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το.
    Θέλω να σας ευχαριστήσω από ψυχής!!!!
    Να είσαστε γέρος εσείς και η οικογένεια σας!!!!!!
    Να μας βοηθάτε.
    Χίλια, χίλια χίλια ευχαριστώ, είναι πολύ λίγα!
    Σας ευχαριστώ!!!!!
    Από ψυχής!!!!!!!
    Καλό σας βράδυ.
    Πάντα πίστη ακόλουθος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 10 % κερατίνη που περιέχει αυτή η κρέμα χεριών της βαζελίνης ,στους περισσότερους με μια επάλειψη απαλλάσσει απο πολύ δυνατούς πόνους. Προσωπικά μου βιώματα σας μεταφέρω και η εφαρμογή σε φίλους .Δεν έχω καμία σχέση με την κρέμα που πωλούν τα σούπερ μάρκετ η τα καταστήματα καλλυντικών
    Απαλλάσσει επίσης αμέσως από κάθε είδος φαγούρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγελικη Νιαρχου
    1 ώρ. ·
    Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για την βαζελίνη κρέμα χεριών που έλεγες για τούς μυϊκούς πόνους. Έχω κοίλη στη σπονδυλική στήλη. Στην καραντίνα πονούσε πολύ το ένα μου πόδι όλο το πίσω μέρος . Ο ορθοπεδικός μου είπε είναι μυϊκός πόνος. Μετά από τόσο καιρό θυμήθηκα το γιατροσόφι. Αυτό ήταν σε 2 μέρες ο πόνος εξαφανίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπυριδούλα Βασιλάκη

    Θα ήθελα πραγματικά να σας ευχαριστήσω.Σχεδον τρεις εβδομάδες υπέφερα από μυϊκό πόνο στην μέση.Δεν το πίστεψα ότι θα μου πέρναγε με μια μόνο επαληψη από την συγκεκριμένη κρέμα.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απορίες με τα γιατροσόφια μου στο 693 190 1212 τηλέφωνο

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

νέο γιατροσόφι

ετικετες