Ιανουαρίου 01, 2020

Ιγμορί@ιδα τέλος με γιατροσόφι Μπαρτζώκας

        Ιγμορίτιδα με γιατροσόφι Μπαρτζώκας.

Τρόπος παρασκευής :Σε ένα σκεύος βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο χονδρό αλάτι, μια κουταλιά μαγειρικη σόδα  ,αυτή από το σούπερ μάρκετ και βράζουμε και 3 φακελάκια χαμομήλι η 3 κουταλιές απο το χαμομήλι πού έχουμε σε ποσότητα 1  1/2 του λίτρου νερό  .Το ρίχνουμε καυτό σιγά σιγά μέσα στο σκεύος με το αλάτι και το χαμομήλι .Όταν κρυώσει έχουμε ένα θαυματουργό διάλυμα.

     Μας απαλλάσσει κάνοντας πλύσεις από την ιγμορίτιδα με μια φούσκα .Κάνοντας γαργάρες και σταματά κοσμία στόματος βοηθάει για την περιοδοντίτιδα ,μας απαλλάσσει απο τον πονόλαιμο και το βήχα .Εξαφανίζει πολύποδες λαιμου με γαργάρες και μύτης  όπως στην ιγμορίτιδα με την φούσκα πλύσεις .Στοματικό διάλυμα μετά  την εξαγωγή δοντιού.

    Κατάλληλο για σκισμένες φτέρνες για ποδόλουτρο και σκισμένα χέρια.  Περνώντας τα μετά μια κηραλοιφή και για καθαρισμό σώματος  και πληγές συρίγγια. 

 

Γιατροσόφια - Μπαρτζώκας

Τα γιατροσόφια δεν αντικαθιστούν την ιατρική και τα φάρμακα , ειναι τα περισσότερα από βιώματα μιας ζωής . Τα αποτελέσματα αυτά, μας τα προσφέρει η απλή μαγειρική σόδα .Για περιεχόμενα απο κ. τηλ, στο τελος της σελίδας κάτω απο αρχική σελίδα . Πατάμε επάνω στην προβολή έκδοσης ιστού και στο πλάι όλα τα περιεχόμενα της σελίδας μου . Κοινοποιείτε ελεύθερα την σελίδα . ΤΗΛ.6931901212 η viber από 6 και 30 μέχρι 9 μ μ.. Χρήστος Μπαρτζώκας

γιατροσόφια Μπαρτζώκας :αναζήτηση COOGLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απορίες με τα γιατροσόφια μου στο 693 190 1212 τηλέφωνο

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

Προσωπικό μου βίωμα

ετικετες