23 Φεβ 2018

. Χαμομήλι με μαγειρική σόδα το ρόφημα που κάνει τα θαύματα και σε συνδυασμό με το αλάτι.

   Χαμομήλι με μαγειρική σόδα το ρόφημα που κάνει τα θαύματα και σε συνδυασμό  με το αλάτι .

   

 Το χαμομήλι με την μαγειρική σόδα την πιο απλή των σούπερ μάρκετ μας απαλλάσσει από το ελικοβακτηρίδιο σε όποιο σημείο του στομαχιού και αν βρίσκετε αυτό .Επίσης μας απαλλάσσει από την σπαστική κολίτιδα μαζί με το στομάχι αν υπάρχει ταυτόχρονα.Βοηθάει στον βήχα, μας τον μαλακώνει .Αν προσθέσουμε και το αλάτι μας απαλλάσσει από ιγμορίτιδα με πλύσεις και καταπραΰνει τους πολύποδες μύτης .Με γαργάρες μας βοηθάει για τους πολύποδες του λαιμού τον πονόλαιμο  και τις φωνητικές χορδές . Μας απαλλάσσει από την κακοσμία του στόματος περιοδοντίτιδα και είναι ένα πολύ καλό διάλυμα για σε εξαγωγές δοντιών . Είναι το καλύτερο χαμομήλι με σόδα για κολπικές πλύσεις από  φαγούρες από βακτηρίδια. Μας απαλλάσσει από την φαγούρα από τα εκζέματα  η αλλεργικές φαγούρες .Καθαρισμό του δέρματος και πολλές ακόμη χρήσεις που περιγράφω στα γιατροσόφια μου .Βάζετε τέλος στο πρόβλημα σας στομαχιού η σπαστικής κολίτιδας σε 5   ημέρες .

 Δέστε που ειναι η μεγάλη διαφορά για να μην υποφέρουμε .Βάζουμε στο κρεβάτι η τον καναπε μαξιλάρια ,ωα εέιναι το σωμα μς ψυλά και ξαπλ'ωμου παντα με το αριστερό πλευρό μαε να ειναι κάτω στο σρώμα .Αν καθήσουμε καθηστη ,ο βήχας επανέρχετε στο 50% .Ακάνουμε το λαθος και ξαπλώσουμε με την δεξιά πλεβρα στο στρώμα ειναι αδύνατον να ηρεμήσουμε.

    Υπάρχουν στα περιεχομενα συρόπια για τον βήχαη.αλλειβουμε με κρεμοσάπουν ντετόλ τον λαιλό μαςσυνεχεια με βηξ και την κρεμα των χεριών της Βαζελίνης .

Περισσότερες χρήσεις θα βρείτε στην σελίδα μου 

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.gr/

[ αντιγραφή και επικόλληση στην αναζήτηση Googkle ] 

  <<<< Έχω την γνώμη αν όλοι μας γενικά το κάναμε για 5 ημέρες προληπτικα 2 φορές το χρόνο , με 3 κούπες του τσαγιού την ημέρα μετά από το φαγητό μας θα προλαβαίναμε σχεδόν όλα τα προβλήματα του  γαστρεντερολογικού συστήματος  .Είμαι βέβαιος από του αποτελέσματος ,με την πάροδο του χρόνου θα δικαιωθώ για την άποψη μου αυτή.  >>>>

Τρόπος παρασκευής : Βράζουμε σε 300 ml νερού ένα φακελάκι χαμομήλι για τρία λεπτά της ώρας .Αφού πρώτα έχουμε τοποθετήσει ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα  σε μια μεγάλη κούπα ρίχνουμε βραστό το χαμομήλι μέσα στην σόδα .Για να του δώσετε γεύση μπορείτε να προσθέσετε μέλι η λεμόνι βυσσινάδα η ότι σας αρέσει . 

[ Η σοδα να έχει αλουμίνιο αυτή σας προσφέρει το  αποτέλεσμα αυτό από το σούπερ μάρκετ . ]  

   Τρόπος παρασκευής της σόδας με το χαμομήλι και το αλάτι :  

    Μια κουταλιά  μαγειρική σόδα 2 κουταλιές αλάτι χονδρό ακατέργαστο και σε 1 1/2 του λίτρου νερό βράζουμε τρία φακελάκια η 3 κουταλιές της σούπας χαμομήλι για 3 λεπτά και σουρώνουμε καυτό μέσα στην σόδα και το αλάτι τα οποία τα έχουμε τοποθετήσει πρώτα σε ένα μεγάλο σκεύος .  Αυτό είναι  για πλύσεις στόματος η μύτης η γαργάρες .

     Για περισσότερα στο  πλάι υπάρχουν ετικέτες ,αν είστε από τηλέφωνο κάνουμε αναζήτηση στο Google  ετικέτες γιατροσόφια Μπαρτζωκας και κάνετε την επιλογή που θέλετε να δείτε . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφhttps://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/search/label/%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%ανιζόμενη ανάρτηση

Χαμομήλι με σόδα που σώζει ζωές.

Χαμομήλι με σόδα που σώζει ζωές. https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/ Γιατροσόφια . Τα γιατροσόφια δεν αντικαθιστούν την ιατρική κα...