Το λεμόνι με την σόδα και το ξύσμα του λεμονιού 3-4 φορες την μέρα σε τακτικά διαστήματα για 3 με 4 μέρες Τρόπος παρασκευής :Πέρνουμε και τοποθετούμε σε μια μεγάλη κούπα 1/2 του κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού [ αυτό που βάζουμε στα γλυκά ] και το γεμίζουμε με νερό και το πίνουμε. Ζελατίνη βρώσιμη σε σκόνη 2 φορές το χρόνο διάρκεια για ένα μήνα. Τρόπος παρασκευής :Από το βράδυ τοποθετούμε σε μισό φλιτζάνι του καφέ νερό 2 και 1/2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού βρώσιμη ζελατίνη,το ανακατεύουμε και το αφήνουμε εκτός ψυγείου.Το πρωί τα βάζουμε σε κεφίρ και το πίνουμε νηστικοι.
Σε μια μεγάλη κούπα των 300 ml τοποθετούμε ένα κουταλάκι του γλυκού απλή μαγειρική σόδα το χυμό από 1/2 λεμόνι και την λεμονόκουπα όπως είναι άδεια κομμένη σε μικρά κομματάκια . Βράζουμε ένα φακελάκι χαμομήλι η από το χύμα μια κουταλιά της σούπας για 3 λεπτά και όπως είναι βραστό σιγά σιγά το αδειάζουμε μέσα στην κούπα.Πάντα και αυτό με την ζελατίνη για ένα μήνα 2 φορές το χρόνο την κάνουμε .
Σε μια μεγάλη κούπα των 300 ml τοποθετούμε ένα κουταλάκι του γλυκού απλή μαγειρική σόδα το χυμό από 1/2 λεμόνι και την λεμονόκουπα όπως είναι άδεια κομμένη σε μικρά κομματάκια . Βράζουμε ένα φακελάκι χαμομήλι η από το χύμα μια κουταλιά της σούπας για 3 λεπτά και όπως είναι βραστό σιγά σιγά το αδειάζουμε μέσα στην κούπα.Πάντα και αυτό με την ζελατίνη για ένα μήνα 2 φορές το χρόνο την κάνουμε .
η αυτό
--------
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Απορίες με τα γιατροσόφια μου στο 693 190 1212 τηλέφωνο