Ρευματοειδή αρθρίτιδα για να μην πονάτε

       Ρευματοειδή αρθρίτιδα για να μην πονάτε .

        Υποφέρετε απο την ρευματοειδή αρθριτιδα για να μην πονάτε πρέπει να κάνετε αρκετά.

Προσθήκη λεζάντας μπορει να ειναι και ξηρά 

        Πρωί και βράδυ πρέπει να κάνετε ένα ρόφημα από άγριο τριαντάφυλλο - ιπποφαές και κρόκο Κοζάνης .Τρόπος παρασκευής :Βράζουμε για 3 η 4 λεπτά σε ποσότητα νερού μιας κούπας του τσαγιού. Ένα κουταλάκι του γλυκού    τριμμένα ξηρά σπόρια από άγριο τριαντάφυλλο.Ένα κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο ιπποφαές και 5-7 φύλλα κρόκο Κοζάνης .

Διαφορά σε 15 μέρες στον υποχώρηση του πόνου

     Το λεμόνι με την σόδα και το ξύσμα του λεμονιού 3-4 φορες την μέρα σε τακτικά διαστήματα για 3 με 4 μέρες η χαμομήλι με σόδα .

       Τρόπος παρασκευής :Πέρνουμε και τοποθετούμε σε μια μεγάλη κούπα 1/2 του κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού [ αυτό που βάζουμε στα γλυκά ]   και το γεμίζουμε με νερό και το πίνουμε.

        Ζελατίνη βρώσιμη σε σκόνη 2 φορές το χρόνο διάρκεια για ένα μήνα.

        Τρόπος παρασκευής :Από το βράδυ τοποθετούμε σε μισό φλιτζάνι του καφέ νερό  2 και 1/2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού βρώσιμη ζελατίνη,το ανακατεύουμε και το αφήνουμε εκτός ψυγείου.Το πρωί τα βάζουμε σε  κεφίρ και το πίνουμε νηστικοι.

      Χαμομήλι με σοδα : Σε μια μεγάλη κούπα βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού απλή μαγειρική σόδα βράζουμε σε ποσότητα νερού 250 ml για τρία λεπτά και το ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στην σόδα . Το καλύτερο για τα αυτοάνοσα νοσήματα .

Συμπέρασμα: τα πάντα σε θερμοκρασία δωματίου και βάζουμε τέλος στην οισοφαγίτιδα στην αρθρίτιδα στο λίπος απο το συκώτι μας απολαμβάνουμε το άμυλο  και δεν ξέρω σε πόσα ακόμα θα μας χαρίσει στην υγεία μας.Περαστικά σας 

      

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου . .

                     Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οριστικό τέλος με γιατροσόφι μου .                  Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είν...