Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Πόνοι τέλος στα περισσότερα σημεία του σώματος μας σε λιγότερο από 24 ώρες ???

       Πόνοι τέλος στα περισσότερα σημεία του σώματος μας σε λιγότερο από 24 ώρες ???

Μαλακτική κρέμα χεριών Προσθήκη λεζάντας
       Οι περισσότεροι από τους πόνους που μας κάνουν να υποφέρουμε για αρκετό διάστημα νομίζω οφείλονται στην σκληρότητα του δέρματος μας . Υπέφερα από ένα πόνο στο γάμπα του ποδιού μου υποφερτό ,ότι και αν έκανα δεν πέρασε ποτέ οριστικά . Πριν λίγες μέρες είχα την ατυχία να έχω αφόρητους πόνους από το άλλο πόδι μου . Στην απόγνωση μου πέρασα μια μαλακτική κρέμα χεριών με λεμόνι που ήταν δίπλα μου , σε μισή ώρα ήταν όλα παρελθόν Δοκίμασα και στο άλλο πόδι επίσης έβαλα τέλος από τον πόνο . Επειδή η σελίδα μου αυτή εκφράζει περισσότερο τα δικά μου βιώματα ζωής ,αποφάσισα να σας το παρουσιάσω για να βοηθήσω μερικούς από σας  όπως και σε όλα τα προηγούμενα μου γιατροσόφια   . 
      Τοποθετούμε στο χέρι μας λίγη από την κρέμα μαζί 3 η 4 σταγώνες φυσικό χυμό λεμονιού   το δουλεύουμε λίγο με το δάχτυλό μας και στην στην συνέχεια αλείφουμε το μέρος που μας πονάει . 
<<<<<< καμιά απάντηση μήπως κάνω λαθος εγώ που τα γράφω ???
μήπως παρατηρώ λάθος όχι μόνον στον εαυτό μου λέτε να είμαι φαντασμένος ,αλλά και σε  μερικούς από εσάς ???
κάπως ετσι και το χαμομήλι με την σόδα βγήκε και σας απαλλάσσει απο τα γαστρεντερικά σας προβλήματα περισσότερο από κάθε άλλο  
περιμένω μια απάντηση από σας η την εταιρεία που έχει αυτή την θαυματουργή κρέμα που προλαμβάνει τις φλεγμονές >>>>>>

1 σχόλιο:

Χρήστος Μπαρτζώκας είπε...

Για όσους έχουν βήχα και δεν τους αφήνει ξερόβηχας
Αλείφουμε τον λαιμό μας με την κρέμα αυτή περιοχή γύρο απο την μύτη όπως γράφω και περιμένω την απάντηση σας πότε θα ξανά βήξατε μην ανησυχείτε ξέρω το αποτέλεσμα.

Μήνυμα προς όλες σας και όλους σας.

       Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την επιμελήτρια του οφθαλμολογικού τμήματος  Αλεξάνδρα Γκούντα για την επιτυχή επέμβαση και στο δεύτε...