Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Βάλσαμο για τον πόνο από αρθρίτιδα-αυχενικό -λουμπάγκο μέσης .

       Βάλσαμο  για τον πόνο από αρθρίτιδα-αυχενικό -λουμπάγκο μέσης .

        Μπορούμε να το κάνουμε με δυο διαφορετικούς τρόπους .Ο πρώτος είναι να βάλουμε  25 μικρές καυτερές πιπεριές στο μπλέντερ μαζί με μια κούπα του καφέ ελαιόλαδο και να τις πολτοποιήσουμε .Τις βάζουμε σε ένα μπολάκι γυάλινο και προσθέτουμε και ίση ποσότητα χυμό λεμονιού μαζί με το ξύσμα από το λεμόνι αυτό που βάζουμε στα γλυκά από την φλούδα του λεμονιού .Μετά από μερικές ημέρες το σουρώνουμε και το έχουμε για εντριβές η το κάνουμε σαν γαλάκτωμα . 
        Ο δεύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε καυτερό πιπέρι 2 κουταλιές της σούπας και το ελαιόλαδο και το λεμόνι με το ξύσμα .Αν υποφέρουμε μπορούμε αυτό να το αφήσου μια μέρα και να σουρώσουμε και να  το βάλουμε σε ένα σκεύος τεφλόν να το θερμάνουμε ,όχι να βράσει και να βάλουμε τριμμένο κερί μέλισσας σε μια αναλογία .
  1 κουτάλια της σούπας κερί μέλισσας και 5 κουταλιές απο το μείγμα μας ώστε να έχουμε ένα είδος ρευστό σαν γαλάκτωμα .
    Όταν το μείγμα έχει κρυώσει προσθέτουμε και μια κουταλιά της σούπας απλή μαγειρική σόδα .  
     Με αυτό κάνουμε μασάζ στα σημεία του πόνου. Μετά μπορούμε να το περάσουμε με σκέτη σόδα κάνοντάς το μασάζ να μη μας λερώνει και για καλύτερο αποτέλεσμα . Μπορούμε επίσης να εμποτίσουμε ένα βαμβάκι να το βάλουμε στο σημείο του πόνου και επάνω κολλάμε ένα επίθεμα   η το στερεώνουμε με μεμβράνη κουζίνας και το δένουμε με ελαστικό επίδεσμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μήνυμα προς όλες σας και όλους σας.

       Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την επιμελήτρια του οφθαλμολογικού τμήματος  Αλεξάνδρα Γκούντα για την επιτυχή επέμβαση και στο δεύτε...