Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Σαλμονέλα και γαστρεντερίτιδα βάζουμε τέλος σε λιγότερο από μια ώρα

          Σαλμονέλα και γαστρεντερίτιδα βάζουμε τέλος σε λιγότερο από μια ώρα .

        

ΔΙΆΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΊ ΠΌΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟιλιά  ΜΑΣ. 

    Για την μεν διάρροια πεινούμε μισό φλιτζανάκι του καφέ ξίδι, ότι και αν ειναι από σταφύλια η ξίδι από μήλο .Και αμέσως μετά η πριν μια κούπα μεγαλη του τσαγιού χαμομήλι με απλή μαγειρική σόδα από τα σούπερ μάρκετ   και μια κουταλιά μέλι .Η διάρροια θα σταματήσει μέσα σε 10 λεπτά τα προβλήματα πόνοι κοιλιά και εμετοι σε μια ώρα . Είναι τόσο απλά μέσα από αυτή την σελίδα να αντιμετωπίζουμε  την σαλμονέλα και την γαστρεντερίτιδα  . 

 Όσοι υποφέρετε από στομάχι η σπαστική κολίτιδα κάντε το για μια βδομάδα το χαμομήλι με την σοδα βάζοντας οριστικό τέλος και σε αυτά.

   Τρόπος παρασκευής ροφήματος : Σ ε μια μεγάλη κούπα τσαγιού βάζετε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα βράζετε ένα φακελάκι χαμομήλι για 3 λεπτά και σουρώνετε σιγά σιγά μάσα στην σοδα .

     Το καλύτερο βάλσαμο για τα αυτοάνοσα νοσήματα και για όσους υποφέρουν από προβλήματα καρκίνου πριν η μετά την θεραπεία ,η για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους απαλλάσσει από πόνους πρηξίματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μήνυμα προς όλες σας και όλους σας.

       Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω την επιμελήτρια του οφθαλμολογικού τμήματος  Αλεξάνδρα Γκούντα για την επιτυχή επέμβαση και στο δεύτε...