Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Άκανθα φτέρνας

                   Άκανθα φτέρνας 

Άκανθα φτέρνας

Κόβουμε στη μέση ένα λεμόνι, αφαιρούμε το χυμό και γεμίζουμε το βαθούλωμα (λεμονόκουπα) με φυσικό αλάτι αναμεμειγμένο με ψιλοκομμένο σκόρδο.
Αυτήν την ιδιόμορφη «κούπα» την προσαρμόζουμε επάνω στην άκανθα και την αφήνουμε όλο το βράδυ. Μπορούμε να το επαναλάβουμε όσα βράδια χρειάζεται.

Δημοσίευση σχολίου

χρόνια πολλά

                        Χρόνια πολλά           Χρόνια πολλά στις μανάδες όλου του κόσμου.